Over ons

Van Tilburg BikeParts is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en –accessoires zoals fietstassen, sloten, verlichting, banden, computers, kinderstoelen, smeer- en onderhoudsmiddelen, helmen, zadels en zadelovertrekken, gereedschappen, regenkleding, bellen, snelbinders,…

De firma werd opgericht in 1983 door Rudy van Tilburg. In het begin verdeelde men enkel regenkleding, maar daar kwamen later ook fietstassen bij. Door de sterke groei van het bedrijf, werd het magazijn in Turnhout te klein en heeft hij een nieuw pand gebouwd in Weelde, waar de firma nu nog steeds gevestigd is.

Intussen is het assortiment nog veel sterker uitgebreid, mede onder impuls van Kristof van Tilburg, de zoon van Rudy. Hij heeft samen met zijn vrouw de zaak van zijn ouders overgenomen.

Ons volledige team stelt klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Persoonlijk contact vinden we belangrijk, bij ons bent u als klant geen nummer…

Bent u fietshandelaar en werkt u nog niet met ons samen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een bestelprogramma waarop u al onze producten kunt terugvinden met prijs, omschrijving, afbeelding, voorraadstatus, … .Vraag gerust (geheel vrijblijvend) uw inloggegevens aan!

Bent u particulier? Wij leveren als groothandel niet rechtstreeks aan consumenten, maar u mag gerust contact met ons opnemen als u meer informatie wenst over een product of als u wilt weten waar u een bepaald product kunt kopen. Er is vast wel een dealer in uw buurt!